Logo text

Audio Video Freaks #6

BB M
03 12 2010

Legendární WWW – poprvé ve Zlíně!

Kultovní hudební formace WWW konečně zavítá i do Zlína. Stane se tak 10. 12. 2010 v rámci šestého ročníku přehlídky lokální audiovizuální tvorby – Audio Video Freaks v industriálním prostoru Bloku 32.

Tato již legenda v alternativním hudebním světě přijala pozvání vystoupit jako host a podpořit tím zlínskou kulturní scénu. Můžeme očekávat syrový elektrohiphopový zážitek v rytmu neurobeatu a tančících sekyr. WWW ve své koncertní produkci pracují s předpřipravenými skladbami známými z alb jenž na místě doplňují, rozvíjejí a dohrávají na živo. Nezřídka v průběhu koncertu zabrousí i k čisté improvizaci ve formě beatboxu, rapu bez hudby či bubenickým sólům. Máme se tedy na co těšit.

Audio Video Freaks je projekt občanského sdružení Hucot, který již šest let mapuje vývoj lokální audiovizuální tvorby. Specialitou je dramaturgická podmínka na výběr interpretů – live produkce. Všichni vystupující v rámci večera zahrajou a zaprojektují “na živo” – budete si tedy moci vychutnat jejich výhradně autorskou tvorbu.

Z domácí scény na akci vystoupí celá plejáda alternativních umělců. Program je nabitý od sedmé hodiny večerní až do čtvrté hodiny ranní. Svoji účast potvrdili MOIRE, KANYSTR, OPUKA, INTUITIVE LAB., AKUZATIF, RHYAN HARDEN, RADAR, ALEF, SCREENSAVER, STOCZNIA, CRAB DJS, VAVA a BACHAMUCHA.

V prostoru Bloku 32 se můžete těšit na nové dispoziční uspořádání, interaktivní instalace, kvalitní 6kW zvuk a 18×4,5m trojscreen videoprojekci.

Audio Video Freaks se koná pod zášťitou Krajské galerie výtvarných umění Zlín a za finanční podpory Kulturního fondu magistrátu města Zlína. Partneři akce jsou Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta výtvarných umění Brno, Tigris, Aemotiv, InZlin, Kiss Publikum, Zlínský deník a RTA.

Akce se koná od 19:00 do 04:00 hod. a vstupné bude 150,- Kč.

Neváhejte a přijďte na první koncert WWW ve Zlíně!

Audio Video Freaks #6
10. 12. 2010
Blok 32
32. budova továrního areálu – Zlín

¨

13