Logo text

Tim Dog v podmínce

04 10 2011

Tim Dog se v roce 1991 proslavil svým diss trackem Fuck Compton. Měl dvě úspěšný alba a pak ještě vydal s Kool Keithem skvělou desku Ultra – Legacy Continues. Od tý doby o něm není moc slyšet. V roce 2006 vydal sólo BX Warrior a v roce 2009 vydal digitální album Project X, což byl společnej projekt s Marc Livem a Kool Keithem. Odjeli kratší turné a potom jsem zaregistroval, že se Tim Dog rozhádal s Marcem a Keithem, údajně kvůli penězům. Vydal album po svojí ose a ostatním nezaplatil. Tim Dog argumentoval tím, že projekt financoval a tudíž měl právo s ním nakládat podle svého.

Další zprávu jsem zaregistroval minulej rok, Tim, vlastním jménem Timothy Blair, měl na krku soud ze státu Mississippi, kvůli zpronevěření peněz svojí přítelkyně. Údajně se s ní seznámil skrze inzerát na internetu a udržovali vztah na dálku. Nyní se Tim Dog přiznal k obvinění. Mám podmínku na pět let a musí peníze vrátit. Vypadá to, že paní Esther Pilgrim stáhnul přes 30 tisíc dolarů z kreditky. Musí je vrátit, jinak si půjde sednout.

Podle mě prostě Tim někoho sbalil na odlesky svojí skomírající kariéry, párkrát zasunul, oblbnul svou oběť a potom stáhnul vatu. Za ukradenou vatu potom pimpil a masíroval. Je údajně proslulý podvodník a tenhle případ není ojedinělý.

ďurech