Logo text

James Cole, La4 a Mike T
Nadzemí
Nové video

BB M
28 11 2011

Kdo byl na páteční vyprodané akci Kick The Shit, měl už možnost obdivovat nový videoklip ke skladbě Nadzemí. Nyní přichází na vaše monitory a domácí televizory. Je to věc, co vznikla jako hymna k Xbox Live turné, které v současné době trojice autorů provozuje po Čechách a Slovensku.

Video je z dílny Pavla Raeva, který se již odprezentoval klipy jako Smíchov, Újezd nebo Udělej Bordel. Za efekty stojí František Pecháček. Na scénáři se velkou měrou podílel Dj Mike Trafik, který se ujal role německého koordinátora celé produkce. James Cole a La4 se podíleli minimálně, spíše zálibně očumovali a zažili velice příjemné natáčení ve zbytcích hřejivého letního slunce.

Děti byly poskytnuty firmou Nike, James je Lukáš Cína a Lavor je Daniel Rahman. Jsou to moderní nadané děti, které vynikají na sportovním poli. Natáčelo se klasicky po celé Praze, znalci mohou například poznat interiér hamburgrového svatostánku Jerrys. Mezi další partnery je pak třeba zmínit revitalizující tonikum Redbull a špičková sluchátka Beats by Dre.

ďurech