Logo text

Star Wars
Videos Vol. 1

“Reality” Show

FI
10 01 2012

Hvězdné Války (Star Wars) patří mezi nejoblíbenější filmy všech dob a pro mnohé z nás jsou opravdovým kultem. Již brzy – v únoru 2012 – budeme mít možnost v kině shlédnout Epizodu I ve 3D provedení. Zde je její trailer:

Star Wars: Episode I The Phantom Menace 3D Trailer

Mimo oficiálních šesti celovečerních filmů Star Wars I-VI od George Lucase je na internetu také mnoho jiných zajímavých videí s tématikou Hvězdných válek. Jedná se především a amatérská Star Wars videa od různých autorů. V dnešním a v následujících třech dalších článcích se podíváme na některá opravdu zajímavá videa. Pojďme se podívat, co si lze na amatérské bázi vyrobit například doma, ale také, jak Star Wars k šíření produktů využívá reklama.

Star Wars videa: Dokumenty

Death Star over San Francisco
Toto video má k dispozici jedinečný materiál, kdy se několika dokumentaristům podařilo zachytit invazi impéria do San Franciska na obrazový záznam. ;)
Tento krátký film patří mezi mé nejoblíbenější – je to můj favorit, protože je tak autentický. Délka záznamu je 2:41min a shlédlo jej více než 2 milióny diváků.

Imperial Attack Cruiser 2
Na tomto krátkém záznamu je zachycen imperiální křižník na obloze nad městem. Délka klipu je 0:30min a viděn byl více než miliónem diváků.

Star Wars Cops Funny
Tento dokumentární snímek v anglickém jazyce pojednává o stormtroopers na pouštní planetě Tatooine. Kameraman doprovází stormtroopery při jejích každodenních povinnostech. Zde se jedná o velice zábavný materiál ze života zmiňovaných císařských vojáků. Délka klipu je 10:12min a shlédlo ho téměř milión a půl diváků.

Star Wars Videa: Chad Vader.
Pokud chcete vidět Darth Vadera pracujícího v téměř „běžném“supermarketu, tak si můžete pustit nějaký z mnoha dílů internetového seriálu o „Chad Vaderovi“. Jedná se o poměrně komické a zábavné příběhy. Níže jsou uvedena dvě videa dlouhá ca. 5 minut. První video bylo shlédnuto 11 a půl miliony diváky!

Chad Vader : Day Shift Manager – A Galaxy Not So Far Away : S1 Ep1

Chad Vader : Day Shift Manager – The Date

dave25