Logo text

WWW Live!
Poslouchej ukázky a objednávej nové 2CD

BB
23 01 2012

Ke konci roku 2011 to v pražském labelu BiggBoss vřelo a jedním z releasů, který spatřil světlo světa, je také nejnovější 2CD WWW Live!

Záznam živého koncertu kapely pořízený v dubnu 2011 fanouškům nabízí zcela jiný zážitek než doposud vydané studiovky. Nejenže na novém dvoudisku najdete kompletní, dnes již vyprodané album Neurobeat (BiggBoss, 2006) v živém podání, ale čeká na vás také několik nových, nikdy předtím nevydaných skladeb. Starší věci naopak mění při koncertech svou podobu, proto uslyšíte i známé tracky tak, jak byly proměněny a obohaceny na tehdejší show v pražském klubu Rock Café.

Nyní máte možnost okusit cca 8 minut ukázek z nové dvojdesky WWW Live!, která vyšla 7. prosince 2011 v limitované sérii pouhých 631 kusů, což odpovídá tehdejší návštěvnosti koncertu a zároveň znamená kompletně vyprodaný klub Rock Café. Živá vystoupení WWW ve složení Sifon, Milesa a DJ Brainythug mají neopakovatelnou atmosféru a je již téměř pravidlem, že samotná show se odvíjí od reakcí fanoušků.

Několik posledních kusů nového 2CD WWW Live! máte možnost koupit výhradně skrze BiggBoss e-shop a v omezeném počtu kusů také v pražském obchodě Radost FX, či na koncertních zastávkách přímo od kapely.

WWW Live!
snippets


13