Logo text

Monkey Business & PSH
Společné turné 2012

M
16 02 2012

Monkey Business, PSH a ledově namražený Jägermeister přinášejí velkolepou událost, kterou je společná tour obou kapel po České Republice a Slovensku. Unikátní spojení dvou hudebních projektů rozdílných žánrů, jejichž spolupráce nabírala v posledních letech na intenzitě.

Díky kooperaci mezi Monkey Business a PSH došlo k postupnému sbližování kapel i teamů okolo nich, což logicky vyústilo právě ve společné turné o deseti zastávkách. Roman Holý produkoval např. track Podpantoflák a spolupracoval na Co bude až nebude rap. Obě věci z posledního alba PSH Epilog (Bigg Boss, 2010). Z předchozí Orikoule (Bigg Boss, 2008) má prsty např. v tracku Hvězdná star a v současnosti pracuje na dvou věcech pro Vladimírovu druhou sólovou desku, která by měla vyjít letos na podzim. Matěj Ruppert je častou vokální výpomocí na deskách i live shows a Vladimir 518 na oplátku hostoval na desce Neruda. Na albech JAR i Monkey Business se objevil například i James Cole, což jen podtrhuje dlouholetou provázanost právě s labelem Bigg Boss.

Určitě se ale v případě tour nejedná pouze o společné koncerty dvou spřízněných kapel, nýbrž o skutečné propojení a splynutí dvou známých hudebních subjektů. Dvě slavné kapely v jedné show! Monkey Business v současnosti intenzivně pracují na nastudování hudebního materiálu PSH a v plánu je vždy jedna kompaktní, dvouhodinová show, kde se budou navzájem prolínat repertoáry obou kapel. Propojí se tak nejen muzikanti samotní, ale především dvě obrovské fanouškovské základny. Bratislava, Jablonec nad Nisou, Praha, Hradec Králové, Příbram, Ostrava, Olomouc, Brno, Plzeň a České Budějovice tak zažijí bezpochyb opravdové volání divočiny a jednu z hudebních událostí letošního roku.

Společnou tour Monkey Business & PSH přináší Bigg Boss, Devil Inside a Jägermeister, vynikající plakát vytvořil Vladimir 518 a konkrétní termíny a místa jednotlivých koncertů naleznete níže.

10. 3 Jablonec n. Nisou – Eurocentrum
16. 3. Praha – MeetFactory
17. 3. Hradec Králové – KD Střelnice
22. 3. Příbram – Kulturní Dům
3. 4. Ostrava – CoolTour
4. 4. Olomouc – U-klub
5. 4. Brno – Fléda
26. 4. České Budějovice – Gerbera
5. 5. Plzeň – Buena Vista
18. 5. Bratislava – Atelier Babylon

Další informace budeme postupně zveřejňovat zde, na webu biggboss.cz
boss