Logo text

Drymansound release party @ Bunkr 2nite

M
24 02 2012

Už v pátek 24.2. se uskuteční další Bunker Party. Tentokrát se můžete těšit na výhradně CZ line up, zato ale opravdu nabušený. Prvními z hned několika highlightů večera budou speciální oldschool sety o které se postarají Double J a Chik, které doplní Smack a Fuckstroy coby hype MCs. Z Double Jayovy strany se můžeme těšit na selekci z jeho obsáhlé sbírky grime/ukg vinylů, Chik zahraje to nejlepší z dubstepu.

Dalším tahákem je Dryman, který na party zahraje svůj set, především se zde ale uskuteční release party jeho dvojCD Meeting Minutes, které bude prvním releasem A51. Na albu najdete i singl Devasta ft. Smack, ke kterému byl natočen klip, který zažije na Bunker Party svou premiéru. Samozřejmostí je i live performance zmíněného tracku, live pak zazní i Smackův společný track s Merakem. Pokud vás zajímá, kolik reloadů dostane tentokrát, jste srdečně zváni. Dalším DJem je Freezer, který nedávno vydal album Black Box, ze kterého určitě na party dropne několik bomb, line up main stage uzavírá Babylon Rocker se svou Moombahton selekcí.

Aby toho nebylo málo, Kamil z Luxurystepz slaví narozeniny a přichystanou má speciální druhou stage na které zahrají Ian Metty (Applepie Recordings, UK), Tom Vagabondo (Applepie Recordings, UK), Petr K (Radost fx), Lucas Hulan (Nightphunk, Roxy Prague), Chocky (Prahell), Cuba (Radost FX/z pohádky do pohádky), David Formi, Jan Drahota (Audiot/Abstrakt), Charlie (Abstrakt), T9 a Sajmon.

Pokud chcete zažít RAVE, doražte 24.2. do Cover Place (Freyova 27, praha 9). Vstup je do půlnoci 100, po půlnoci 200. Flašky, fixy, spraye, zbraně a debilní chování nechte doma, vidíme se v klubu.


LUXURYSTEPZ & A51 PRESENT
BUNKER PARTY vol. 3
24.2.2012, Cover Place, Freyova 27., Praha 9

MAIN STAGE (8KW) -

DJs:
Double J (Radio 1, Luxurystepz)
Chik (A51)
Dryman (A51)
Freezer (Hypno808)
Babylon Rocker (Praggatronik Army)

MCs:
Smack ft. Fuckstroy (A51)

+
Release party 2CD Drymansound – Meeting Minutes (A51)
Premiéra videoklipu Drymansound ft. Smack – Devasta
Smack – live performance tracků Devasta, Svoboda Projevu
Speciální MC hype do oldschool grime & dubstep riddimů

B-DAY STAGE (5KW) -

Ian Metty (Applepie Recordings, UK)
Tom Vagabondo (Applepie Recordings, UK)
Petr K (Radost fx)
Lucas Hulan (Nightphunk, Roxy Prague)
Chocky (Prahell)
Cuba (Radost FX/z pohádky do pohádky)
David Formi
Jan Drahota (Audiot/Abstrakt)
Charlie (Abstrakt)
T9
Sajmon


VSTUP:
22:00-23:59 – 100,-CZK
00:00-04:00 – 200,-CZK

biggboss