Logo text

Monkey Business a PSH startují svou tour již tento čtvrtek v Bratislavě!

M
27 02 2012

Jedna z letošních zásadních událostí na hudební scéně startuje již tento čtvrtek svým prvním eventem. Prolnutí dvou slavných kapel, tedy Monkey Business a PSH, bude publiku poprvé představeno v bratislavském klubu Atelier Babylon. Jedná se o dvouhodinovou koncertní show, při které zazní tradiční materiál Monkey Business i nový, společně nastudovaný hodinový program, vycházející z největších hitů PSH. Silnější spojení živé kapely a rapperů se na české scéně ještě neuskutečnilo a tato desetizastávková tour je v současné době jediná šance, jak tento projekt spatřit na vlastní oči.

Vladimir 518: "Ze společných zkoušek jsem naprosto nadšenej, věc šlape jak stroj. Jestli někdy někoho naše muzika zajímala a počítal se mezi fanoušky naší kapely, měl by na jeden z koncertů v rámci tour dorazit. Pro nás je to určitě jeden z důležitých bodů v historii PSH a pro všechny se jedná o skvělej zážitek. "

Matěj Ruppert: “Tak už je to tady, po měsíci intenzivních příprav konečně vyrážíme. Naší první zastávkou je Bratislava, mé milované město se skvělejma lidma, na který se moc těšim. Taky se těšim až to rozpálíme s kapelou a klukama. Jen tak mimochodem, kapela šlape jak atomový hodiny a raperům to sype. Tak se na vás moc těším, budeme řádit!!!”

1. 3. Bratislava – Atelier Babylon
10. 3 Jablonec n. Nisou – Eurocentrum
16. 3. Praha – MeetFactory
17. 3. Hradec Králové – KD Střelnice
22. 3. Příbram – Kulturní Dům
3. 4. Ostrava – CoolTour
4. 4. Olomouc – U-klub
5. 4. Brno – Fléda
26. 4. České Budějovice – Gerbera
5. 5. Plzeň – Buena Vista

boss