Logo text

Are We Bastards?!

Nové číslo
právě online!

01 03 2012

Ve středu 29. 2. vyšlo první letošní vydání virtuálního street magazínu Are We BASTARDS?!

Magazín letos přichází s novým webem a upraveným flash/HTML enginem, který je ještě interaktivnější a uživatelsky vstřícnější. Kromě toho je i nový fresh design, upravený obsah a nebo pozměnený redakční team. O perfektní ilustrace k rubrikám se postaral Luke Tomski, o loga a typo pak Huks. V tomto vydání je pro vás připraveno:

- Exkluzivní interview s Mike Schreiberem, fotografem, který dokumentuje přes dvacet let hip-hop a urban kulturu. Nedávno mu vyšla kniha True Hip-Hop a jako jeden z mála v dnešní době fotí stále na analogový fotoaparát.

- Profil Pasty Onera! Představení jeho první sólo výstavy Peep show, ukázky jeho streetartu, některých novějších graffiti pieců, ale také naprosto nedávného díla, které vytvořil na umělecké stáži v Brazílii.

- Nová rubrika o urban sportech Move, kde je velmi neotřelý report ze streetball utkání King of the Rock ve vězení Alcatraz, které uspořádal Red Bull.

- Rubrika MyRide je připravena s jedním z nejlepších světových BMX jezdců ve vertikální rampě Jenym Valentou. Předvede vám svojí obří káru Dodge RAM.

- Stylecheck Vám představí styl jednoho z nejlepších domácích producentů jménem Freezer, kterému akorát vyšlo debutové producentské album Black box.

A samozřejmě spoustu dalšího skvělého obsahu v našich pravidelných rubrikách LISTEN, WATCH, READ, OBSERVE, STYLE, PLAY, BASTARDS SUPERMARKET, KOMIX.

CLICK COVER 4 NU ISSUE!

13