Logo text

Bigg Boss opět na Burton Špindl Spring Sessions

M BB
29 03 2012

Co by byl doprovodný program Burton Špindl Spring Sessions bez účasti labelu Bigg Boss! Stejně jako každý rok, tak i letos si budete moci užít krásné jarní dny na sluníčkem prozářeném svahu a večer prožít nezapomenutelnou party plnou skvělé hudby. Jelikož se v rámci sobotního večera potkají Monkey Business a PSH, což bylo dohodnuto ješte před zahájením právě probíhající úspěšné tour, která boří české a moravské kluby, si můžete být jisti speciálním přídavkem.
Doražte na tradiční zakončení snowboardové sezony, na kterém si užijeme několikadenní neopakovatelnou atmosféru, dokonale připravený snowpark a muzikou nabité večírky! Ve Skiareálu Špindlerův Mlýn už šest let připravujeme s příchodem jara akci, která bezpochyby patří k nejdůležitějším snowboardovým eventům v naší zemi a nejinak tomu bude i letos. Ano, Burton Špindl Spring Sessions slaví šesté narozeniny a my vás poslední březnový víkend zveme na oslavu!
Od čtvrtka 29. března do neděle 1. dubna bude v provozu vymazlený snowpark XXL formátu z dílny Snowparkdesign, který vyroste ve spodní části černé sjezdovky v areálu Svatý Petr.
Letošní ročník se ponese v duchu Mexika, takže se připravte na pořádnou fiestu! Popadněte sombrera, nasedněte na dostavníky, práskněte do koní a doražte o tradičně posledním březnovém víkendu do Skiareálu Špindlerův Mlýn, který se změní v savanu plnou kaktusů a čili papriček. Stánek s mexickými specialitkami a celodenní proud hudby od Jorgose a Robota z Jägermeister Tatry budou podtrhovat atmosféru akce. Na večer je pak připraveno množství hudebních lahůdek včetně Red Bull iBattle, koncertů Navigators, Monkey Business, Vladimira 518 a Terezy Černochové, PSH a dalších pecek.

Pro více informací navštivte webové stránky www.spindl-spring-sessions.cz, nebo se staňte fanouškem na facebooku .

Návštěvníci akce mohou využít výhodné balíčky zahrnující ubytování a permanentky, bližší informace jsou na této adrese

boss