Logo text

Monkey Business & PSH
Dnes v Českých Budějovicích!

26 04 2012

Turné PSH a Monkey Business se přehouplo do druhé poloviny a pomalu se blíží ke svému závěru. Vyprodané koncerty v předešlých zastávkách ukázaly Česku, že kooperace těchto dvou výjímečných kapel byl nápad, který fanoušci opravdu ocenili. Celkově už koncerty navštívilo téměř 4000 lidí a kladné recenze se jen hrnou.
Pokud měl někdo pocit, že to PSH po desce Epilog měli zabalit a Monkey Business se začínají opakovat, pak je toto turné větrem sebraným z plachet podobných úvah. I kdyby už ani jedno uskupení nic nového v budoucnosti nepřineslo, tak toto turné ukázalo, že funkmaster Holý a aktivity s ním spojené budou stát vždy za to.” (musicweb.cz, 6. 4. 2012)
“_Bývalá továrna na zavařovačky doslova vřela a hudebníci (někteří v pestrých převlecích) svými nástroji a hlasy protínali roviny rapu a funky tak vybroušeně, jako by spolu na pódiu vyrostli. Od / do davu proudila energie. Rap, zpěv a celkový zvuk byl v mezích dokonalosti a skvělý klávesák Ondřej Brousek předváděl v pravěkém převleku vskutku sci-fi výkon_.” (kulturnipecka.cz, 3. 4. 2012)
PSH a Monkey Business nyní míří do Českých Budějovic, tento čtvrtek v klubu Gerbera budete mít příležitost vidět show, která hýbe nejen boky, ale i celou hudební scénou.

Klub Gerbera, České Budějovice, 20. 00

Další koncerty:
5. 5. 2012 Plzeň – Buena Vista Club
11. 5. 2012 Brno – Majáles
18. 5. 2012 Bratislava – Atelier Babylon

boss