Logo text

Metallica ve 3D filmu

FI
19 06 2012

Samotná informace o tom, že Metallica se chystá točit svůj vlastní 3D film není nijak žhavou novinkou, skupina ji na svých offi stránkách potvrdila už začátkem roku, aby předešla případným šprochům: “Jak víte, většinou takticky nekomentujeme drby, ale rádi se sami pyšníme novinkami. Prozíravější z vás jistě zaznamenali několik zmínek, že Metallica pracuje na 3D filmu. Jsme tu, abychom vám řekli, že ano, je tu 3D projekt ve velmi raných fázích produkce! Přáli bychom si vám říct více, ale nemáme ještě zjištěny všechny body. To, co vám můžeme říct, že plánujeme s tím být u vás v kinech v roce 2013 a jak nás často slyšíte říkat, bude tu místo pro všechny detaily, až je dokončíme.”
Venku stále není o moc konkrétnější info, neví se ani to, jestli film bude mít nějaký hlubší příběh, nebo půjde jen o záznam z pódia. Jisté ale je, že film si vezme na starost maďarský režisér Nimród Antal (Motel smrti, Ozbrojení a nebezpeční, Predátoři, Revizoři) díky Larsu Ulrichovi, který je jeho velkým fanouškem a pódiové scény budou pocházet z konceru ve Vancouveru 24. srpna letošního roku.
Nezbývá, než věřit, že celý projekt se podaří na jedničku a že z IMAXU budeme odcházet rovnou k pokladně pro další lístky.
Nothing Else Matters.

Matthew B