Logo text

Are We Bastards?!
10. číslo online

21 08 2012

Právě vyšlo jubilejní desáté vydání virtuálního street magazínu Are We BASTARDS?! Nové číslo dvouměsíčníku je pro všechny čtenáře dostupné zcela zdarma na www.bstrds.cz, kde vychází ve virtuálním flash prohlížeči. Pro uživatele iPad, iPhone nebo pro ty, které virtuální flash podoba časopisu nebaví je připraven také odkaz na jeho PDF verzi.

V aktuálním vydání je pro Vás připraveno:

Tereza Vlčková, tak zní jméno jedné z našich nejúspěšnějších a nejtalentovanějších fotografek, která se živí uměleckou fotografií. Takových fotografických umělců je u nás jen malá hrstka. Její profil najdete v aktuálním vydaní a zároveň se jedná o high light celého čísla. Úvodníková fotografie stejně jako obálka jsou její prací, konkrétně se jedná o sérii Mirrors Inside z roku 2008.

Obsáhlé interview je připraveno s drumandbass a dubstep duem Camo & Krooked z Rakouska. Otázky si pro ně připravila Saiha a úvodní fotografii nafotil přímo po jejich show na Let It Roll Dereck Hard.

Naprosto brutální stroj na zakázku vyrobený firmou Red Bull vám ukážeme v aktuálním MyRide. Volvo TP 21 – Sugga z roku 1957 představí jeho šofér Lukáš Rejchrt.

Jak se ubránit nečekaným útokem ve městě? Článek s fotkami o skvělém a hlavně účinném bojovém systému Krav Maga kontroluj v rubrice Move.

Top česká writerka, filmařka a bojovnice za potlačování genderových rozdílů Sany představí svůj styl ve Stylechecku tohoto čísla.

Rubrika Ikonick vám osvětlí pojem BookCrossing.

Student Supermédií na pražské VŠUP Kryštof Hlůže představuje svůj klauzurní projekt z letošního léta nazvaný “Koloběh dnů versus podstata věcí” v sekci Observe.

Naprosto perfektní ilustrace má na svědomí talentovaný výtvarník Filip Trnka.

A samozřejmě spoustu dalšího skvělého obsahu v našich pravidelných rubrikách LISTEN, WATCH, READ, PLAY, BASTARDS SUPERMARKET, KOMIX

CLICK COVER

biggboss