Logo text

Solange Knowles v retro klipu s gentlemany z Konga

M
02 10 2012

Po čtyřech letech přichází Solange Knowles s novým videoklipem. Mladší sestra Beyoncé popadla pár přátel a odletěla do Kapského města, kde byl pod vedením Meliny Matsoukas zfilmován klip k hitu Losing You_. Solange popsala atmosféru natáčení:
“_It was sort of a grab a camera and let’s go moment. I knew I wanted to capture a couple things: the vibe of our friendship and all of the crazy escapades we’ve gotten ourselves into all over the world, and the abstract and elegant Le Sape Society in the Congo which was documented by Daniele Tamagni in his Gentleman of Bacongo book. We called Daniele to guide us, and some of my friends from New York came down to Cape Town and we all had a very damn good time.

Retro nádech videoklipu je z velké míry zásluhou zmíněných Sapeurs z Konga. Ti tíhnou k designové módě, která je v kontrastu s bídnými životními podmínkami, když mnozí přežívají s 30 centy na den. Měsíce pak šetří na obleky světových designerů. Sapeurs jsou charakterističtí také idejemi proti násilí. Jejich motem je “Let’s drop the weapons, let us work and dress elegantly.”

Solange Knowles – Losing You

Leny