Logo text

Are We Bastards?!
11. číslo online

18 10 2012

Ve středu 17.10.2012 vyšlo nové vydání virtuálního street magazínu Are We BASTARDS?! s pořadovým číslem 11. Nové číslo dvouměsíčníku je pro všechny čtenáře dostupné zcela zdarma na webu www.bstrds.cz, kde vychází ve virtuálním flash prohlížeči. Pro uživatele iPad, iPhone nebo pro ty, které virtuální flash podoba časopisu nebaví je připraven také odkaz na jeho PDF verzi a to přímo tady. V aktuálním vydání je pro Vás připraven:

Velký rozhovor s jedním z nejtalentovanějších domácích multižánrových hudebních producentů. Kdo, kdo to je? No přece člen labelu Hypno808 Freezer!

Hlavním reportem tohoto vydání je nová fotografická série Derecka Hard s názvem DROGY! Šest diptychů různých lidí před a po užití drog.

MyRide rubrika představí už skoro veterána – Mercedes Benz W124 kupé z roku 1994. Jeho hrdým majitelem je J-ME, člověk který toho dělá opravdu hodně. Od tancování a hraní až po moderování a bůhví co ještě…

MOVE v tomhle čísla všem dopodrobna vysvětlí pouliční odnož basketbalu (tedy streetball) článek, který napsal odborník na slovo vzaté Patrik NGN.

Styl naší úplně nejlepší streetdance tanečnice Jáji Vaňkové uvidíte ve Stylechecku. Pokud jí neznáte a nevíte co dokázala, je přečtení mini-článku u této foto-rubriky nutností!

Ilustrace k celému jedenáctému vydání vytvořil 880829.

A samozřejmě spoustu dalšího skvělého obsahu v našich pravidelných rubrikách LISTEN, WATCH, READ, OBSERVE, STYLE, PLAY, BASTARDS SUPERMARKET, KOMIX.

click cover 4 nu issue

biggboss