Logo text

Laboratoř Tmy
Video Preview

10 02 2011

Laboratoř Tmy je černobílá vědecká výprava, jejímž cílem je prozkoumat doposud nedotčené končiny vlastní psychiky. Bez přítomnosti světla se hlavní aktéři prodírají chuchvalci více či méně hmatatelných myšlenek směrem k nejtemnějšímu jádru stále proměnlivé, pichlavé a nepředvídatelné hmoty. Okolí má jenom nejasné obrysy od neznámého zdroje černobílého záření. Ví, co je čeká na konci pouti. Nevyzpytatelná dekadentní hra má pro vědce natolik velké kouzlo, že jdou proti proudu prchajících lidí a snaží si uschovat co největší množství vzorků ze svojí daleké cesty. Třeba se jim budou hodit, až dojdou do středu.

Poznatky z Laboratoře Tmy přináší audiovizuální projekce, která rovněž nabízí obrazové záznamy z putování labyrintem za očima. Forma předkládání vědeckých informací a čerstvých výsledků bádání je v neustálém vývoji.

V průběhu roku vyvstane na světlo tohoto světa stěžejní dílo projektu. Bude se jednat o knihu obsahující veškerý nabitý obrazový a zvukový materiál.

Celý tento experimentální audiovizuální projekt mají na svědomí táborský producent a dj Wizual a zlínský grafik a vj Tomski. Náplní budou jak videoklipy a samotné tracky, tak i vystoupení s live produkcí po klubech, vernisážích, výstavách a mnoha dalších místech. Celý projekt poté během letošního roku nevyjde jen na CD, ale CD bude přílohou knihy, kterou se kluci rozhodli vydat (Ilustrace, doprovodné texty + mnoho dalšího).

biggboss