Logo text

Designérka Yoon
Billionaire Girls Club

09 12 2012

Pharrellova úspěšná módní značka Billionaire Boys Club se snad konečně dočká řádné podoby i u dámské kolekce. Pharrell při své nedávné návštěvě Japonska zveřejnil fotografii s Yoon společně s informací, že se jedná o designérku Billionaire Girls Club. Yoon je v současnosti známá svou šperkařskou značkou Ambush. Tu založila v roce 2004 s manželem raperem Verbalem.

Dámská řada oblečení Billionaire Girls Club měla premiéru v září roku 2011 v New Yorku jako součást Fashion´s Night Out. O premiéře BGC jste si mohli přečíst exkluzivní report tady. Přestože byla avizována navazující jarní kolekce, více než rok se nic nového neudálo. První řada BGC se skládala z jednoho designu triček a tílek v několika barevných provedeních. Logo značky odvozené od loga kosmonauta z BBC příjemně překvapí velmi povedenou a osvěžující variantou kosmonautky. Absolutně nepadnoucí střihy triček a tílek jsou však výrazným mínusem.

Doufejme, že na kvalitě se zapracovalo a Pharrell tak neslibuje zbytečně: „Yoon from Ambush is the designer. Her and I have been working together on it for a while, now. You guys are going to love it. The BGC shit is incredible. It’s completely for HER.“

A samozřejmě nezapomeňte, Wealth Is of the Heart and Mind. Not the Pocket.


Leny