Logo text

Eve
Tracklist a cover

M
11 04 2013

Eve of Destruction konečně vydává nové, v pořadí čtvrté album. Release date je už definitivně stanoveno na 14. května a Eve tak zatím dávkuje singly a udržuje své fans v očekávání. Po singlu a videoklipu k She Bad Bad, který se dočkal i remixu s Pusha T a Juicy J, natočila Eve vizuál i k Make It Out This Town s Gabe Saportou. Tento song je zároveň hlavním singlem desky Lip Lock, jejíž cover a tracklist kontrolujte níže.

Na albu Lip Lock hostují Missy Elliott, Nacho, Miss Kitty, Propain, Dawn Richard, Snoop Dogg, Chrisette Michele, Pusha T, Juicy J a Gabe Saporta. O produkci se mimo jiné postarali Swizz Beatz a Claude Kelly. Eve vydala poslední album Eve-Olution v roce 2002. Další album mělo vyjít roku 2007 a kvůli neshodám s Interscope Records bylo odsouváno až do té doby, než si Eve založila svůj vlastní label.

A co říká k albu Eve?: “2013 is a year you will see more sides of me than ever before, this is just the start! And I have a lot in store for you all on Lip Lock to make you think, dance, and smile.”

Tracklist:

1. “EVE” feat. Miss Kitty
2. “She Bad Bad”
3. “Make It Out This Town” feat. Gabe Saporta
4. “All Night” feat. Propain
5. “Keep Me From You” feat. Dawn Richard
6. “Wanna Be” feat. Missy Elliott and Nacho
7. “Mama in the Kitchen” feat. Snoop Dogg
8. “Grind or Die”
9. “Zero Below”
10. “Forgive Me”
11. “Never Gone” feat. Chrisette Michele
12. “She Bad Bad (Remix)” feat. Pusha T and Juicy J




Leny