Logo text

Ciara
Body Party Video & Album Info

23 04 2013

Ciara má venku další sprostý videoklip. Ten je k singlu Body Party s beatem od Mike WiLL Made It. Ve videoklipu, za jehož autorstvím stojí Director X, Ciara tancuje, což je v jejích videoklipech klasikou. Tentokrát je však její tanec směřován velmi specificky a její lásku si užívá raper Future a to jak v klipu, tak v reálném životě. Videoklip k Body Party se natáčel v Ciary hometownu Atlantě a uvidíte v něm i Ludacrise, Trinidad Jamese nebo Jazze Pha. Uvidíme co bude dál, třeba Ciary nový videoklip dostane zákaz na TV stanici BET (Black Entertainment), jak už se jí jednou trochu nesmyslně stalo s vizuálem k songu Ride s Ludacrisem. Ale i kdyby se to přihodilo znovu, ban na BET není vůbec špatná reklama.

Ciara se vyjádřila k novému videoklipu následovně:“It’s been so many years since I’ve done a video in Atlanta. That alone was refreshing, but went beyond that. We captured the spirit of the song and the feeling of having a body party. It’s the perfect combination of fun and sensuality,”

Páté studiové album Ciary mělo původní termín na konci loňského roku. Po půlročním odsouvání bylo poslední release date stanoveno na 9. července. Změny se dočkal i název alba – z původního titulu One Woman Army ponese nové album jednoduše jméno Ciara. Mezi hosty jsou Nicki Minaj, Future a z nějakého důvodu napsala Ciara k jednomu songu na featuring i samu sebe. Produkce alba se ujali Rodney Jerkins, The Underdogs a Soundz

Ciara popsala, že od nového alba můžeme čekat větší upřímnost k sobě samé: “In the past, I’ve masked my emotions. Now I’m embracing them. I’m running towards my fears and the things that would usually make me uncomfortable. I’m in tune with what’s happening to me, and I’m not afraid of expressing myself.”

Ciara – Body Party

Tracklist:

1. “I’m Out” feat. Nicki Minaj
2. “Sophomore”
3. “Body Party”
4. “Keep on Lookin”
5. “Read My Lips”
6. “Where You Go” feat. Future
7. “Super Turnt Up” feat. Ciara
8. “DUI”
9. “Livin’ It Up”
10. “Overdose”

Leny