Logo text

SAAMPL
Nová služba Bigg Boss!

BB M
22 08 2013

Rádi bychom představili službu, kterou BIGGBOSS využívá k prodeji hudby. Saampl je na zakázku vyvíjený vašim i našim potřebám. Důvodem, proč jsme se rozhodli vytvořit vlastní službu, místo využití některé z těch stávajících, byla jejich težkopádnost. Myslíme si, že legální stahování hudby je možné bez registrace, emailů a ochrany obsahu (DRM).
Věříme našim produktům a víme, že je chcete v den vydání kupovat a poslouchat a proto jsme našli i nejrychlejší online řešení plateb. Vyberete si album, odešlete prémiovou SMS a jakmile platba dorazí, sami vám stáhneme vybrané album rychlostí vašeho internetového připojení.
Rozhodli jsme se, že alba budeme distribuovat ve dvou formátech, bezztrátovém FLAC a ztrátovém MP3. Máte právo výběru, který formát preferujete až když máte album ve svém počítači a tak máte i možnost své rozhodnutí bez komplikací změnit.
Se službou máme plány do budoucna. Pracujeme na spuštění plateb kartou. Ty jistě potěší především naše fanoušky v zahraničí, zejména na Slovensku, kteří nemohou platit přes SMS. Chystáme i přímé stahování hudby do vašeho telefonu nebo tabletu, abyste měli okamžitý přístup k obsahu.

At žije digitál!

PS: Hledáme Android nebo iOS vývojáře pro výše zmíněné. Pokud máte zájem, ozvěte se nám na .

SAAMPL.COM / ATOMOVA VCELA

SAAMPL.COM / IDIOT

boss