Logo text

PSH a SUPERCROOO

Dnes v Praze!

13 12 2013

Je to téměř neuvěřitelné, ale bude tomu už rok, co se fanoušci toho nejlepšího rapu sešli na vánočním večírku v Meet Factory. Za účasti 2 kapel, jejichž existence doposud ovlivnila český rap snad nejvíc ze všech, se 7. prosince odehrál Bauch Money křest, který doprovázelo vystoupení PSH a SUPERCROOO.

Letošní rok tomu nebude jinak a ani o jedno z jmen nepřijdete, ba naopak. Snapbacks.cz ve spolupráci s 1688 posouvají věci dál a tak nám dovolte nastínit, co všechno že vás (i nás) vlastně čeká. Praha od 11. října nabízí ke konání podobných akcí další prostor a tenhle mejdan se v něm odehraje jako jeden z prvních svého druhu. Ano, řeč je o bývalém žižkovském Matrixu, který ovšem v rámci svého „znovuzrození" změnil na opening party i název a tak se tentokrát všichni potkáme v klubu Storm.

Mimo zmíněných live shows se můžete těšit i na bohatý doprovodný program a že se bude na co koukat zaručí například speciální módní přehlídka. Jako DJs se představí ostřílená party trojice Noir, Kwe a Double J a nutno podotknout, že kromě normálních vstupenek je k mání i velice omezený počet VIP passů, zahrnujících vlastní bar, raut nebo pohodlné sezení. Jak tohle dopadne se přijďte přesvědčit už 13. prosince a pokusíme se tak společně o jeden z mejdanů roku na jeho samý závěr.

biggboss