Logo text

Hypno 808
BMKG CD, Hustle sraz a narozeniny labelu!

M
04 03 2014

Tak jako v předešlých letech, i letos label Hypno 808 vypouští ven do světa free cd sampler. Ten po starších cds Holub Swagg 1 a 2 nese název BMKG a až na pár vyjímek obsahuje převážně exkluzivní remixy a nikdy nevydaný věci. Dostane se vám posledních novinek od Hugo Toxxxe, ztracenejch věcí od dvojice Marat a Lucas, zahraničních spoluprací se jmény jako Mufflucid, Slim Guerilla, Aycan Genc nebo Chief Keef, či remixů od 808 producentů na provařený hity z předešlejch Hypno releasů. CD obsahuje celkem dvacet stop a bude k dispozici zdarma pro 808 fanoušky. Cover a tracklist vám nabízíme níže.

První možnost jak získat BMKG cd máte již tento týden, ve čtvrtek 6. března, kdy v odpoledních hodinách proběhne release party a 808 hustle sraz v žižkovském Streetmarketu.

Tam budeme rozdávat cd vůbec poprvé a zároveň budou také k dispozici krom 808 gearu VIP pozvánky na soukromé narozeniny labelu, jež proběhnou 15. března v pražském klubu Roxy.

Čtvrteční hustle sraz a následně i narozeniny 808 labelu v Roxy budou zároveň poslední možnosti, kde nakoupit Hypno 808 gear, jelikož eshop bude koncem tohoto týdne uzavřen.

Další info na www.hypno808.cz



13