Logo text

adidas = Pharrell Williams

27 03 2014

Dnes byla po dlouhých spekulacích potvrzena kolaborace Pharrella Williamse se značkou adidas Originals. Dlouhodobá spolupráce bude mít premiéru v létě 2014 a v kolekci se kromě oblečení objeví i tenisky. Mimo nezůstane Pharrellova společnost Bionic Yarn, která produkuje vlákna z recyklovaných materiálů, přičemž se zaměřuje zejména na mořský odpad.

Pharrell vyjádřil radost z nové spolupráce následovně: “Working with an iconic brand like adidas is such an incredible opportunity. From the classic track suit, to growing up in Virginia wearing Stan Smiths, adidas has been a staple in my life. Their pieces are timeless. This is an exciting partnership for both me and for Bionic Yarn.”

Pharrell se tímto krokem připojil k Nigovi, zakladateli A Bathing Ape, jenž se sportovním gigantem uzavřel smlouvu na konci února. Jména Nigo a Pharrell zaznívají i ve spojení s japonskou lifestylovou značkou Uniqlo. Zatímco Nigo s Uniqlo spolupracuje už od minulého roku, projekt Uniqlo x i am OTHER je čerstvě v prodeji.


leny