Logo text

Gimme Grime aneb Smack, Scrufizzer, Milli Major a další 29/5 ve Stormu!

M
21 05 2015

Po úspěšném křtu v Roxy, který byl k vidění i na České televizi, přichází Smack s další velkou akcí, tentokrát v žižkovském Stormu. Tam se odehraje poslední pražská zastávka probíhající P’s a Love Tour a nezůstane to zdaleka “jen” u toho. Celá akce byla nazvána Gimme Grime Prague, podle radio show Gimme Grime, kterou připravuje každý týden DJ Cameo na BBC 1Xtra. A právě legendární Cameo bude jedním ze zahraničních hostů, mezi MCs nebudou chybět Scrufizzer, Flirta D, Saskilla, Milli Major a Paper Pabs.

Cameo se věnoval DJingu už v době UKGarage na přelomu tisíciletí. Díky tomu byl u následného zrodu Grime music, odjakživa je známý jako průkopník a jeden z nejrespektovanějších Grime DJs vůbec. To všechno potvrzuje jeho pořad na jendom z nejposlouchanějších UK radiích – BBC 1Xtra.

Scrufizzer patří k tomu nejlepšímu, co přinesla takzvaná Nová Vlna Grime music, jeden z nejtechničtějších MCs ve hře. Svými skippy flows si získal respekt těch největších včetně Dizzeeho Rascala, který s ním nahrál několik tracků a ve vzduchu visel i kontrakt na jeho label Dirtee Stank. A když je řeč o legendách – Flirta D pamatuje dobu prvního vzestupu Grime music, kdy se svou crew SLK zničil v roce 2005 scénu bangerem Hype Hype. Po rozpadu crew ještě víc vynikly jeho typické flows, které kdekoli se objeví, mění akce na přehlídky reloadů.

Saskilla je další legenda, která navštíví pražský Storm. Člen crew Nu Brand Flexxx, která dala světu jména jako Boya Dee, Darq E Freaker nebo Tinie Tempah a hlavně bangery jako Gash By The Hour nebo The Anthem, který Saskilla otevíral svým slavným Ooh Aah hookem.

Milli Major a Paper Pabs už Prahu jednou navštívili se svou crew Bloodline, teď se ale vrací se zásobou fresh materiálu. Milli Major vydává 31. května nové EP Bloods Thicker Than Water, na kterém najdete banger Winning spolu s remixem, kde se kromě D Double E a Big H objevuje i Smack. Big H’ův bratr Paper Pabs patří k nejlepším UK Rap MCs, má za sebou vydání dvou CDs – The Man The Myth a More Myths.

Smack momentálně ničí republiku svou P’s a Love Tour, Praha v dubnu zažila křest, na konci května se tour ještě jednou vrátí. Tentokrát jako hosté vystoupí Igor, Barns a Tchagun, který se postará o deep & dark support spolu s DJem Chikem. Akci budou doprovázet DJs Double J, NRMN, Dryman, Rados a Fuss. Gimme Grime Prague, 29. 5. 2015 Storm!

PŘEDPRODEJ
FB EVENT