Logo text

X MASS HELL letos na Flédě už po páté > Orion, James Cole, Pil C & Maniak live!

M BB
07 12 2015

I letos se na brněnské Flédě odehraje pokračování legendárního mejdanu s názvem X MASS HELL. 5. výročí akce přinese hned několik velmi zajímavých jmen, ostatně jako každý rok. Kdo se objeví na stegei letos?

Orion, James Cole, Pil C a Maniak, kterým budou záda v průběhu celého večera krýt DJs Alyaz, Mike T a Diskotek!

Pil C aktuálně pracuje na svém veleočekávaném prvním projektu a za poměrně krátkou dobu působení si na scéně získal opravdu hojný počet fanoušků a značný respekt u svých kolegů. Na Flédě vystoupil už například v rámci Young Gunz Tour letos v březnu, jak ho uvítají brněnští tentokrát?

Orion kromě vydání svého letošního remixového alba Noční vidění v 2.0 již brzy vydá 2 singly se svou domovskou kapelou PSH a šuškanda na téma Orikoule 2 už také probíhá nějaký ten pátek. Orion zahraje své největší hity, můžete se tedy těšit na jeho klasickou a jedinečnou show!

James Cole chystá svou sólovku na začátek roku 2016, je tedy možné, že premiérově uslyšíte některý z připravovaných singlů live už právě 26/12 na Flédě, kde spolu s ním vystoupí i jeho parťák ve zbrani DJ Doemixxx.

Maniak, mladá krev, která bude onen večer vystupovat na domácí půdě. Autor Ach Ano mixtapu aktuálně dokončuje své EP, jenž vyleze pod BiggBoss labelem taktéž na začátku roku. Na pódiu z něj energie jen tryská, doražte se tedy přesvědčit na vlastní kůži jak rozhýbe své domácí publikum.

Více informací budeme doplňovat v průběhu prosince jak zde na webu, tak v samotném FB Eventu. 26/12 Fléda X MASS HELL 2015!!!