Logo text

DJ Alyaz > Sapyens Records kompilace VOL. 1

M BB
28 12 2015

Od třetího dílu kompilace Drops uběhl už rok a půl, což ovšem neznamená, že DJ Alyaz nepracuje na novém materiálu. Trilogie Drops je už uzavřenou kapitolou, která obsahovala více jak 70 exkluzivních joints od tuzemských i zahraničních producetů + 2, dnes již legendární rapové tracky: “V Hajzlu” a “140”, na nichž se podíleli Hugo Toxxx, Smack, Marat, Tchagun, Freezer a Merak.

Tentokrát bude řeč o prvním releasu na Alyazově novém labelu s názvem Sapyens Records, což je oficiální sub-label BiggBoss, který se orientuje převážně na Bass, Grime a UK Garage Music. Kompilace samotná pak bude obsahovat celkem 10 exkluzivních tracků od lidí jako Dryman & Pelikann, DJ Tuco & Allmostt, Jimmy Pé ze Slovenska nebo WZ. Objeví se ale i Alyazova produkce spolu s hlavním jménem celého projektu, jímž je Slick Shoota z Norska.


Premiéra Alyazova tracku v pořadu Signal Life na Bassoradio ve Finsku:

Sapyens kompilace vychází 7. ledna ve formě digitálního releasu, kdy bude zároveň první možnost předobjednat si vinyl, jenž vyjde v očíslované, limitované edici 300ks, která bude k dispozici koncem února 2016 i s menším bonusem uvnitř.

Níže už sledujte speciální ilustrovaný cover od dvojice Vladimir 518 a Tron spolu s finálním tracklistem. O celkový zvuk se pak postaral Allmostt.

Tracklist:

A:
1) Kepikei – Strictly Casual
2) DJ Alyaz – U Ain’t Ready
3) Slick Shoota – Sex Tape
4) DJ Tuco & Allmostt – Crazy Joe
5) WZ – Apache Way

B:
1) Bad Mojo – Bassdrops
2) Dryman & Pelikann – What
3) Jimmy Pé – PBLC
4) SBSTRD – Lo-Rez
5) DJ Alyaz & Chef3000 – 37th Chamber

Sapyens Bandcamp

Proudly supported by XCLNT