Logo text

Sapyens Vol. 1 na vinylu > Pre-orders na e-shopu!

M BB
12 01 2016

Kompilace Sapyens vol. 1 volně navazuje na trilogii kompilací Drops, na kterých nám DJ Alyaz představil dohromady asi 70 exkluzivních beats od jmen jako Freezer, Dryman, Gruzo, Karaoke Tundra, Chik a podobně. Tento nový projekt je prvním releasem na oficiálním BiggBoss sub-labelu s názvem Sapyens Records, který se orientuje na klubový zvuk jako např. grime, uk-garage, juke/footwork a různé odnože bass music.

Co ale potěší všechny culíčkáře je fakt, že tato kompilace vyjde kromě digi také na vinylu, a to v limitovaném počtu 300ks, přičemž každý kus bude ručně očíslovaný. Nejenže bude do tohoto černého zlata vyryto 10 exkluzivních produkcí ze zemí jako Norsko, UK, US a CZ/SK, ale jako bonus bude uvnitř coveru vloženo překvapení v podobě sítotiskové grafiky od Analog Bros a v neposlední řadě download kód, díky kterému si budete moci stáhnout celou kompilaci v mp3, i s unreleased materiálem.

O samotný cover se postarala dvojice Vladimir 518 & Michal Škapa aka Tron a finální master má na starosti Allmostt z UK.

Vinyl můžete právě teď předobjednávat na našem e-shopu zde, předpokládaný termín odesílání objednávek je začátek března.

Celý projekt Sapyens podporuje eXcelentCZ