Logo text

Páteční Music Night v Uhelně nabídne DJs Orion, Mary C a Poeta

M
26 01 2016

Páteční noci patří v Uhelně urban party hudbě. Naprostou třešničkou je pak noc s všeříkajícím názvem Music. Tu mají pod taktovkou Orion a Mary C, neúnavní hudební fandové s citem pro groove. Tento pátek je se svým barevným setem doplní moderátor pražského Spin rádia Poeta!

Jako vždy se můžete těšit na skvělý zvuk, příjemné prostředí a super drinky. K tomu pražská legenda Orion za mixem. Ori je za DJ pultem největší party king, který roztančí nejen každou sukni. Vidět Oriho v klubu znamená zaručený večírek!

Mary C můžete znát nejen z parties, ale i z rádia Wave, kde už několik let prezentuje a podporuje nejzajímavější současnou a budoucí urban hudbu. Málokdo má takový přehled v nejzašších a nejtemnějších zákoutích městské hudby jako Mary C!

Poeta vysílá skoro 9 let na Spin rádiu a celou dobu se soustředí na podporu černé hudby u nás. Pro rádio objevil řadu nových interpretů, s oblibou ve své Black Chart show připomíná klasiky žánru a ve svých setech nejradši kombinuje hiphop, dancehall a různé podoby trapu.

Všichni tři DJs se umí za mixem utrhnout a rozjet crazy večírek. Nenechte si to ujít už tenhle pátek v Uhelně! Dámy mají vstup zdarma, na všechny čeká skvělá atmosféra a hlavně parádní sound!

FB Event