Logo text

BiggBoss video takeover aka 3 videoklipy na cestě!

M BB
28 02 2016

Možná už jste na sociálních sítích zaznamenali, že se okolo BiggBoss labelu momentálně připravuje několik fresh videoklipů. Je tomu skutečně tak a máte se na co těšit! Pojďme si je tedy pěkně popořadě představit.

První z nich je dlouho ohlašovaný videosingl z chystané desky Vladimira 518, která je plánována na začátek příštího roku. Štáb v čele s Matoušem Hegerem z District Productions na natáčení vyrazil až do Ostravy, přesněji pak do exklusivních prostor vítkovických železáren Machinery Group, kde se natáčelo za ostrého provozu.

Singl dostal název “Ať se to neposere” a produkoval ho Mike Trafik ve Star Works studiu, kde se také nahrávala jeho audio verze. Vy si pak kompletní výsledek budete moci premiérově vychutnat už 10. března v pražském kině Bio Oko, a online den poté klasicky na BiggBossTube.

FB Event

Další záležitostí je video comeback PSH, kteří tak po úspěšné hymně Já to říkal dokazují, že s nimi můžeme počítat i v roce 2016. Orion, 518 a Mike T chtějí stále více, dočkáme se snad v budoucnu ještě společné desky? Nechme se překvapit. My jen dodáme, že za Phantom kamerou stál v tomto případě Jiří Málek a režii si vzal na starost V518.

Fotoreport z natáčení od Lukáše Wagnetera, jež je opravdovou lahůdkou pro oči, najdete už zítra exklusivně na Red Bull webu, a premiéra samotného klipu je pak plánována na začátek dubna.

15/3 se bude točit zásadní část videoklipu v poměrně netradiční sestavě. Do třetice Vladimir 518 a Mike Trafik, tentokrát doplněni o dvojici Smack a Pil C! Videosingl s pracovním názvem Tak a teď se posléze objeví i na Trafikově sólovce, krerá by měla vyjít letos na podzim. Více info již brzy, stay tuned!


(foto: Lukáš Wagneter / Red Bull Media House)