Logo text

Premiéra nového videoklipu od PSH už 5. dubna v Radlické kulturní sportovně!

M BB
26 03 2016

PSH chtějí VICE! Doražte na premiéru nového videosinglu do Radlické kulturní sportovny, kde zároveň proběhne koncert PSH!

3 klipy od BiggBoss z poslední doby, které spojují 2 jména – Vladimir 518 a Mike Trafik. První z nich je úspěšně za námi, je tedy na čase představit si další! Pokud se řekne PSH, většině lidí se vybaví nejspíš Praha a rap v Čechách. Orion, Vladimir 518 a Mike Trafik jsou na scéně už pěkně dlouho, a i když fungují každý i jako samostatná jednotka, nezapomínají na svou domovskou kapelu, která položila základy hip-hopu v ČR.

Jestli se ještě někdy dočkáme společné desky, je prozatím ve hvězdách, jisté však je, že po videoklipu Já to říkal, se co nevidět venku objeví novinka s názvem VICE. New school sound a progresivní flows, vám připomenou, že PSH ještě pořád nepatří do starého železa!

Více informací najdete v samotné události na Facebooku, pouze dodáme, že videoklip, který se svým týmem natáčel Jiří Málek, bude mít premiéru 5. dubna v Radlické kulturní sportovně, a audio singl se samozřejmě objeví i na všech online službách jako iTunes, Google Play či Spotify.

VSTUP FREE!

FB Event
Fotky z natáčení videoklipu najdete ZDE