Logo text

Design Robot > Internetová galerie s designovým nábytkem a doplňky jak má být

A
06 04 2016

Máte rádi designový nábytek a k tomu originální doplňky? Designrobot.cz je internetová galerie, která vám právě takový sortiment nabízí za přijatelné ceny a se skvostným výběrem.

Design Robot soustavně vyhledává ikony nejen českého designu. Vdechuje nový život věcem, které již posloužily a mohou v tom pokračovat.

Když si pak proklikáte samotný web, zjistíte, že se dá vybírat jak podle všeobecných kategorií (škríně, stoly, obrazy), tak podle časového období či stylů (brusel, funkcionalismus, současný design). V sortimentu Design Robota jednoduše najdete věci od roku 1900 až po současnost. Nutno však podotknout, že se nejedná pouze o doplňky a drobné předměty, ale najdete zde kompletní vybavení pro váš byt.

Nabídku si pak navíc můžete po dohodě prohlédnout i v show roomu v pražských Nuslích. Níže je malá ochutnávka a mnoho dalšího najdete na www.designrobot.cz.

Co říkáte? Určitě jeden z fajn způsobů, jak se vymanit velkým nábytkovým řetězcům a nemít stejné vybavení bytu jako drtivá většina spoluobčanů.