Logo text

Dryman > Eins Zwei Dryman Mixtape Out Now!

M
06 04 2016

Po Andělem oceněném cd SICK od Smacka je tu organizace Archetyp/A51 s dalším releasem. O ten se postaral Dryman a nese název EINS ZWEI DRYMAN MIXTAPE volume 2. Práce na cd trvala necelé tři roky a oficiální datum vydání je stanoveno na dnešek, tedy 6. 4. 2016.

Dlouho očekávaná novinka je zaměřena převážně na fanoušky rapu a grime music, můžete se tedy těšit jak na syrovou atmosféru tmavé ulice, tak na energií nasáklé tracky s militantní atmosférou. Mixtape obsahuje 16 stop v 56 minutách, a nese se v rytmu 140bpm.

Hostů není nikdy dost, a tak si Dryman přizval opět to nejlepší z tuzemské scény, v čele s Hugo Toxxxem a Smackem. Slyšet budou dále jména jako James Cole, White Russian aka Igor, Marat či Gumbgu a Tchagun. Bonusem je navíc účast zahraničních hostů z UK, Japonska a Ruska.

První klip k tracku Slow Mode 3 už je online na YouTube, druhé video pak bude k tracku Grime, v němž hostují Lady Shocker, Gumbgu, Snoopa, Tchagun, Jon E Clayface, Barenz, Ikue a Ashcroft. Rozdílné video party z Čech, Anglie a Slovenska finalizuje John Soulcox ve studiu Artstar.

CD můžete objednávat na www.dryman.cz, nebo zakoupit na A51 akcích za 250,-Kč. K dostání také na křestu CD SICK v Roxy 16. 4. 2016.