Logo text

Down South Bangers

M
13 04 2016

Další díl naší videorubriky Down South Bangers na sebe nenechal dlouho čekat a dnes tu máme opět několik videoklipů ze špinavýho jihu posledních dnů.

Už se tak stalo párkrát v minulosti a nejinak je tomu dneska, dnešní díl ovládá atlantskej label QC aka Quality Control a to novinkama od jmen jako Migos, Skippa Da Flippa nebo Rich the Kid.

Migos se vracej ke svýmu tejpu Back to the Bando, kterej jsme vám před časem nabídli ZDE, s klipem k tracku See What I’m Saying, Skippa Da Flippa má venku vizuál na 1000 Bars, jež je úvodní věcí na pár dní starym releasu I’m Havin 2 a Rich the Kid má venku videosingl I Just Might z jeho chystaný desky Trap Talk, která vyjde za pár dní.

Novej vizuál má venku taky S. Beezy aka Soulja Boy, a sice na jeden z velebangerů z jeho únorovýho releasu King Soulja 5Fashion.

Memphis zastupuje již klasicky Young Dolph, kterej vypustil další video z jeho debut alba King of Memphis. Dostalo se na věc s názvem How Could.

Floridskej Kodak Black vypustil krátký video k tracku Deep In These Streets a na závěr Young Thug a jeho King Troup z nedávnýho mixtejpu I`m Up.

13