Logo text

Tak a teď není jen singl od PSH, ale také zbrusu nový videoklip od V518, Smacka, Pil Cho a Mike Trafika!

M BB
28 04 2016

Taky máte pocit, že se za poslední dobu vyrojila spousta nových videoklipů z produkce BiggBoss? Ano, správně, a to ještě zdaleka nekončíme!

Video takeover totiž pokračuje zbrusu novou záležitostí Tak a teď, kde se na beatu od Mike Trafika objevila zajímavá kombinace československých MCs. Konkrétně pak trojlístek ve složení Vladimir 518, Smack a Pil C, jež byste dost možná pohromadě nečekali. Po natáčení v pražských ulicích a v klubu Roxy, za účasti hojného počtu fans (díky všem), pro vás máme připraveno speciální premiérové promítání, jež proběhne už 17/5 od 20:00 hodin na lodi Cargo Gallery.

Na programu je kromě samotné premiéry večírek za doprovodu ostřílených DJs Orion, Mike T a Mary C, tradiční BiggBoss Gear stánek s kompletní nabídkou, spoustu občerstvení a také jedinečná atmosféra Cargo Gallery, kde se na vás kromě zmíněných hlavních protagonistů, bude těšit i spousta interpretů a umělců nejen z BiggBoss labelu.

Online premiéra proběhne tradičně o den pozdějí na našem YouTube kanálu, pro více informací sledujte web a sociální sítě.

FB Event
Fotky z natáčení


Foto: Lukáš Wagneter (Red Bull Media House)