Logo text

Fresh Asian fusion v Praze? Jedině Jam and Co. ve Vršovicích

BB
05 05 2016

Jam and Co. není jen obyčejné bistro. Už když Jakub Čermák a Mike Trafik z PSH přišli s první myšlenkou restaurace ve stylu Asian fusion, bylo jasné, že se dočkáme něčeho neobyčejného a fresh. Něčeho, co v pražských Vršovicích, potažmo celé Praze, dlouho chybělo.

Jam and Co. už nějaký ten týden vítá zákazníky za ostrého denního provozu, a my můžeme návštěvu Krymské ulice, kde se restaurace nachází, jedině doporučit. Kdo by taky nechtěl ochutnat to nejlepší z asijské kuchyně, v kombinaci a kontrastu našich lokálních a domácích surovin.

Pokud jste nevěděli, kam zajít na domácí limonády (samozřejmě z bylinek vypěstovaných ve sklepě restaurace), salátek z rýžových nudlí, pěkný kus masa, krevety v tempuře či batátové hranolky a plno dalších dobrot, můžete je nyní ochutnat v moderním, lehkém menu, kde si vybere i vegetarián, či bezlepkář, ale samozřejmě také masožravec. Navíc v příjemném a trendy prostředí, které je v blízkosti centra. Co víc chtít?

Pokud ani teď nemáte chuť se zvednout a jet navštívit Jam and Co. v Krymské 1, doporučujeme zkontrolovat web jamandco.cz či Facebook, kde najdete další informace včetně menu a ukázek pokrmů, jež vás zcela jistě přesvědčí.