Logo text

Burgery, saláty, krevety či ledová vietnamská káva? > Nové letní menu v Jam and Co.

FO
09 06 2016

Není to tak dávno, co jsme vás informovali o nově otevřené restaruaci v Praze, která kombinuje asijskou kuchyni s domácími fresh produkty prémiové kvality. V Jam and Co. nyní nově “vyletnili” své menu a na řadu tak přichází hlavně jednoduchost a lehkost.

Burgery, saláty, krevety, slávky, ledová vietnamská káva… A nejen to, pochutnat si můžete třeba i na čerstvých rolkách s lososem a mangem, pálivém salátu s roastbeefem nebo tradičním chřestu s ústřičnou omáčkou. Mezi highlighty pak rozhodně u nás v týmu řadíme šťavnatý burger s trhaným hovězím a hlívou, či čerstvé slávky s chilli a bylinkami s domácím pečivem. Určitě doporučujeme nevynechat ani famózní plněné Gyoza taštičky s Ponza omáčkou, ty v Jam and Co. umí skvěle. Panna cotta z vietnamské kávy s kakaovou šlehačkou, nebo některý z dalších limitovaných dezertů je ta správná tečka na konec a my můžeme návštěvu jedině doporučit. Sami se těšíme na další!

PS: Vytrávit můžete v poklidu venku na parapetu, kam vám obsluha ráda přinese vychlazenou Plzničku. Rezervovat stůl si můžete na www.jamandco.cz