Logo text

TTF The Gang už 17/7 v Praze

M
10 07 2016

Znáte astralní cestování? Díky němu může vědomí člověka pobývat a volně se pohybovat bez ohledu na přírodní zákony. To potvrdí mise vesmírných džedájů TTF THE GANG aka Twelve Thirty Four (12:34) se členy Ver$ace Chachi, Space God, Jay Purp, Trippy God.
Tento rare hip-hopový band ze zámoří s jedinečnou kultovní show a astral-trap produkcí vás ohromí v rámci “Perfect Timing Euro-Tour” během Hoodstar openairů.

Dále oba open airy nakopne LABEL HOUCH, francouzsky rapující sebranka drsňáků ve složení Haitch, Shadow, JZ, Santa a Liska, která dorazí z beligického města Liége, nechvalně známého svou kriminalitou a konkurenčními válkami místních drogových kartelů.

Z domácí, převážně pražské scény dostanou prostor horrorcoroví rappeři Řezník + DeSade (Sodoma Gomora). Těšit se můžete i na duo Stokar + So Fakin Well (Hypno808). Line-up s dohromady více jak 20 účinkujícími vyplní také Treelas, Los Muertos, YG Morris, MKS, Nut Legit a Maniak spolu s DJs Doemixxx, Ill Rick, Corborat či Codekane.

Obě akce startují od 14:00 a pro návštěvníky je připraven pestrý doprovodný program s VIP zázemím. Podrobnější info + kompletní line-up naleznete na hoodstar.biz, oficiálním webu pořadatelů.