Logo text

Approximator = Škapa a Vyhnánek - komentovka v DEPO galerii

14 09 2016

Doražte v sobotu 17. 9. v 18:30 do DEPO gallery na Pragovku na komentovanou prohlídku výstavy APPROXIMATOR. Celý program bude začínat už od 17:00. V rámci Pragovky jinak, budou moci návštěvníci nahlédnout do expozic nově vzniklých galerií Depo v přízemí tzv. Budovy E a o patro výše umístěné White Pearl Gallery. V rámci události, se v obou galeriích uskuteční komentované prohlídky vedené samotnými vystavujícími umělci (Michal Škapa, Ondřej Vyhnánek, Ondřej Reichel a Adam Štech), kteří přiblíží jak jejich motivy tvorby, tak i koncepce výstav, nastíní tendence výtvarných aktuálních trendů, jako takových.

Pragovka jinak, je společenská událost v rámci doprovodného programu Zažít město jinak a to nejen pro milovníky umění, jinž proběhne 17.9. od 17:00 v areálu bývalé Praga továrny, ve Vysočanech. V návaznosti na úspěšné akce Kolben Open – kdy otevřelo své ateliéry přes 15 umělců a zahájení provozu dvou galerií současného umění, chce Pragovka pozvat především své sousedy.

Komentované prohlídky doprovodí, videoprojekce a „Společenský picnic“ v režii umělců, mající na Pragovce ateliéry a nebude chybět historicky první ochutnávka, pro tuto příležitost vytvořeného Pragovka drinku, i umělecky pojatého cateringu.

Níže koukněte na pár fotek z vernisáže a otvíračky DEPO galerie.

Pro více informací o výstavách či Pragovce Art District navštivte:
www.facebook.com/events/1806395006264024
www.pragovka.com
depogallery.wixsite.com/depogallery/current
whitepearl.gallery

Pragovka jinak,17.9.2016 / 17:00, Kolbenova 34/A