Logo text

Smack Presents: Další Grime Madness už v sobotu v Roxy!

P
30 03 2017

Už v sobotu proběhne v Roxy další obří Grime rave, kde se setká parta kolem Smacka jak s britskými originators, tak tentokrát i s dalšími mezinárodními Grime artists. Tentokrát se totiž poprvé na velkou stage klubu podívají Grime artists i odjinud, než z UK, kterou zastoupí londýnští Mcs Capo Lee a Discarda a za zády jim bude stát samotný dubplate king, největší warrior ze všech a finální boss – Spooky aka Spooky Bizzle. Vedle Anglie bude zastoupena Francie díky Perfect Hand Crew, kteří mají u nás rozsáhlý fanbase, chybět nebude Slovensko, protože i tam už nějaký ten rok začíná žít Grime díky Mc Glebovi, kterého také čeká první vělká pražská show.




Kdo sleduje Grime ví, že Capo Lee už jednou poškodil pržaský Cross při své návštěvě se Sirem Spyrem, Spooky je v Praze už po několikáté a v Roxy dokonce potřetí – naposledy se ukázal ve svém army overallu na legendární pre launch party alba Sick. CZ fans určitě znají i jeho produkce pro Smacka v trackách Nikdo Z Vás nebo Hot Jak Kurva. Discardu také není třeba představovat, díky brutálnímu bangeru Moshpit, který se objevil na albu Ps A Love, ho Smackovi fans dobře znají. Tenhle tune dělal bordel už na předchozí akci, teď tomu nebude jinak. Všichni zmínění Mcs (včetně Smacka) chystají nová alba, takže se můžeme těšit na spoustu nových bars.



Francouzská Perfect Hand Crew z Montpellier je známá svými anglickými flows a taky kolaboracemi se Smackem – tu nejnovější nazvanou Pressure najdete na albu Sick a předchozí From Uk to France & Czech se dokonce objevila na Sb.Tv kanálu. Slovenský Gleb má kolem sebe stále větší a zasloužený hype. Původně DnB Mc je dnes již víc Grime a nutno říct, že mu to svědčí. Objeví se i na chystané Smackově desce, stejně jako se Smack objeví na té jeho.



Když je řeč o “partě kolem Smacka”, jednak jde o velkou řadu Archetyp 51 Djs, z nichž všichni v Roxy vystoupí ať už na hlavní nebo druhé stagi, ale hlavně jde o Mcs v čele s Tchagunem, který stále killuje jako zvíře, jeho nová věc Noční Můza je zase minimálně o level dál a dává tušit, jakým směrem se bude ubírat chystaný Tchagunův projekt Ne Moc Nice. Dalším A51 Mc, který se ukáže v Roxy je Plio, člen otrokovických Plastic Riders, který neustále trénuje a je to vidět, kdykoli se mu dostane do ruky mic.



Poslední lístky na sobotní rave kupujte přes Goout.net, nebo v obchodech Queens.cz!

Flyer by Paul Gate.

smack