Logo text

První singl z desky ULTRA! ULTRA! je venku > Krev neni voda ft. Orion

M BB
09 05 2017

První singl z desky ULTRA! ULTRA! je venku! Co o sobě vzájemně napsali Vladimir a Orion?

Krev neni voda. Přesně to je název i nosné téma nového singlu z Vladimirovy desky ULTRA! ULTRA!, v němž mu navíc sekundují oba parťáci z PSH, Orion a Mike Trafik.

Vždy, když Vladimir 518 vydal album, mohli jste mu nalepit spoustu přívlastků. Ovšem jeden určitě ne; že by snad bylo neoriginální a bez potřebné dávky vlastní invence. Zkrátka a dobře, pokaždé tak trochu vybočovalo ze zaběhlých kolejí. To nyní potvrzuje i zmíněný první audiosingl, v němž Vladimir svou sloku věnoval Orionovi a ten zase naopak jemu.

Pokud člověk nestrávil posledních dvacet let mimo civilizaci a internet, ale naopak alespoň z části sledoval dění na české hudební scéně, určitě na Vladimirovu tvorbu, potažmo tvorbu jeho domovské kapely narazil. PSH jsou tu i v roce 2017, což po videoklipu Nelituju ničeho dokazuje právě tato spolupráce, kterou brzy doprovodí také vizuál z dílny Jana Zajíčka. Všechny uploady pak bude doprovázet gifová sekvence od Parallel Practice + 2017 Designers, kteří jsou podepsáni i za celkovou vizuální stránkou releasu.

Určitě se ptáte, kdy budete moci tento singl a potažmo zbytek alba slyšet naživo. Odpověď je jasná – už 2. června v pražské Roxy, 9. června na brněnské Flédě, 22. června v Bratislavě a 23. června v prostoru ostravského Provozu Hlubina. Zároveň první možnost jak nové album koupit na CD bude 25. května na street release party před pražským klubem Neone. S kým se vidíme?



foto: Lukáš Wagneter (Red Bull Media House)