Logo text

Jack Beats (UK)
Zítra na Vibratoru!

10 06 2011

Noci s Vibratorem, to není záležitost jen tak pro každého. Kdo se bojí, nesmí do lesa, v tomto případě v sobotu 11. 6. do Roxy. Abyste se nemuseli bát neznámého, seznamte se s umělci, kteří v sobotu na Vibratoru vystoupí a neopomeňte se především zaposlouchat do jejich tvorby. Již sedmý Vibrator v řadě tentokrát nabízí opravdové taneční lahůdky z oblasti nejednoho mladého hudebního žánru. Těšit se můžete na britské duo Jack Beats, slovenského producenta a dje Bad Mojo a pražské duo Ten Ten djs. Resident noci dj Tvyks zkrátka znovu ukazuje, že moc dobře ví, kam pro čerstvá jména na současné hudební scéně sáhnout …

JACK BEATS

Beni G, člen djs crew Mixologists a Plus One, jeden z neméně známých a zásadních Scratch Perverts, vystoupí v Praze poprvé ve svém společném projektu Jack Beats. Jejich skladby a remixy reprezentují novou vlnu britské taneční hudby, bohaté na basseline, dropy, zajímavé a svižné acapelly a tzv. wobble. Jack Beats se proslavili mj. remixem klubové hymny Fogbank od Boy 8-Bit, který vystoupil na Vibratoru v loňském roce. Od té doby mají ale na svém kontě remixy pro řadu současných hudebních alfa-umělců, umělkyň i kapel – od La Roux po Skreama přes Big Boie po zmíněného Boy 8-Bit nebo Does It Offend You Yeah, abychom zmínili alespoň zlomek z celkového výčtu jejich remixových počinů.



Koncem dubna Jack beats vydali singl “All night” z něhož jsou již teď venku ochutnávky, jako například rozverný track Elevator music, nebo oficiální Skreamův remix skladby All night.

Jack Beats v současné době vydávají na mladém labelu Cheap Thrills, který založil Hervé aka Count z legendárního due Count & Sinden.

soundcloud.com/jack-beats
myspace.com/hervespace
mixcloud.com/CheapThrillsRecords
soundcloud.com/hervespace

BAD MOJO

Jméno poslední dobou skloňované kam se jen na česko-slovenské elektronické scéně podíváte. Zaposlouchejte se do jeho bravurních mixů, ve kterých kloubí fidget house s elektrem ale i oblíbenými tracky poněkud popovějšího ražení a převléká je do velice současného bublavého kabátku. Je jedním z lidí okolo zajímavého slovenského webového magazínu Splash!, který je spíš naž pouhým magazínem zárověň vydavatelskou platformou pro slovenské producenty elektronické hudby. A Bad Mojo je nepopiratelným důkazem, že tamní scéna rozhodně má co nabídnout!

DJ TVYKS

Stále žije a hraje střídavě v Praze a v Berlíně. Ze své pozice zkušeného Dje a promotéra připravuje v Roxy pravidelně nepravidelnou noc Vibrator již od března loňského roku. Za tu dobu se mu podařilo do Prahy přivézt taková jména jako jsou Dj Zinc, Zombie Nation, Drop the Lime, Boy 8-Bit, Sound Pellegrino Thermal Team nebo naposledy v únoru Ramadanman. Klubová noc Vibrator je propojena se stejnojmeným pořadem na Radiu 1, který můžete poslouchat každou druhou sobotu a pokaždé dostanete svou porci těch nejčerstvějších vibrací. Aby vám z nich neuniklo vůbec nic, sledujte oficiální blog Vibratoru.

TENTEN djs

Mladé duo složené ze dvou studentů uměleckých škol, se zájmem o fotografii, design a v neposlední řadě hudbu! Ten Ten djs zvítězili v otevřené anketě, která zjišťovala, kdo by měl na červnovém Vibratoru otevírat party svým setem. Ačkoli mají za sebou teprve pár měsíců vystupování pod jménem Ten Ten djs, je patrné, že si vybudovali slušnou pozici. V současén době například pořádají noc s názvem PARTY!PARTY v baru Flirt. Debutové EP je na cestě, přesvědčit o jejich hudebních kvalitách se můžete již v sobotu 11.6. naživo do Roxy.

O projekce se ten večer postará zkušený VJ QUARK aka astraL d:VISION.

Ještě horké promomixy zůčastněných česko-slovenských support djs naleznete na jejich profilech na souncloud:

soundcloud.com/tvyks
soundcloud.com/bad-mojo
soundcloud.com/tenten1010

Vstupenky za 150,- v předprodeji.

Line-up:

22.00 – TENTEN djs
00.00 – Tvyks
01.00 – Jack Beats
02.30 – Tvyks
03.30 – Bad Mojo
05.30 – konec

press