Logo text

Nu Video: uniklý trailer nového Batmana!

FI
14 07 2011

Na tenhle týden čekali všichni fanoušci batmanovské ságy. Warner Bros přislíbil zveřejnění traileru chystaného nového Batmana – The Dark Knight Rises. Někomu se stejně podařilo propašovat bootlegovou kopii (i když jen v celkem otřesné kvalitě – natočené zřejmě kamerou z obrazovky) ještě před oficiálním launchem traileru. Youtube se hemží falešnými uniklými batmanovskými trailery, ale tenhle je podle všeho pravý.
Vzestup Černého rytíře od režiséra Christophera Nolana (Inception, Memento, Batman Begins) má mít premiéru příští rok touto dobou a v hlavní roli se představí opět skvělý Christiane Bale. Jako Catwoman Anne Hathaway a Tom Hardy jako padouch Bane. Film by měl být ve 3D. Sloganem filmu vyplývajícího z traileru je Every hero has a journey, every journey has an end (Každý hrdina má svou cestu, každá cesta má svůj konec), což leccos naznačuje a zároveň nic moc neříká, což mi přijde famózní.
Jestli si nechceš zkazit zážitek podprůměrnou kvalitou, počkej si až se oživí stránky s oficiálním trailerem zde www.thedarkknightrises.com jinak sleduj uniklý první trailer zde:

Charvi