Logo text

Léto s desítkou vol. 2
Bike den

T
10 08 2011

Za pár dní, se stejně jako již letos dvakrát, můžete těšit na další párty v rámci celoprázdninové akce Léto s desítkou vol. 2. Tu vám společně přinášejí label Biggboss a Úřad městské časti Praha 10 ve sportovním areálu Gutovka na Praze 10.

Za sebou máme otevírací párty, při které jste si na začátku letních prázdnin mohli užít koncerty PSH, Jamese Colea a Pio Squad, k tomu proběhl Praha Allstars Graffiti Jam, Breakdance Battle a také Kingfit Streetball Contest. Poslední nedávná akce v rámci Léta s desítkou 2 se na Gutovce konala ve znamení televizní show Na stojáka.

Ve čtvrtek 11. srpna proběhne tedy již třetí letošní párty, která bude zasvěcena exhibicím a workshopům s bike tématikou. Čeká vás tedy jízda na kole na všechny způsoby. Během odpoledního programu se můžete např. těšit na půlhodinovou downhill (sjezd) exhibici a s ní spojený downhill workshop během celého odpoledne, jež bude mít na starost Richard Gasparotti. Celé odpoledne bude rovněž probíhat flatland (triky na rovné ploše bez překážek) workshop a flatland exhibici si střihne dvojice Michal Dufek a Mates Tuček. Zkrátka nepřijdou určitě ani fanoušci biketrialu, jelikož Petr Kraus chystá trial exhibici se zapojením okolních diváků. V biketrialu je cílem jezdce překonat jakoukoli přírodní či umělou překážku na kole co nejlépe, tedy bez pádu.

Celý den bude tedy připraven nejen pro milovníky kol a všeho okolo a doprovodný program budou doplňovat svým výběrem hudby DJové Noir a Doemixxx.

Akce včetně všech workshopů a exhibicí startuje již ve 14:00 hodin a program potrvá do 18:30. Vstup je jako obvykle zcela zdarma!

boss