Logo text

518, T.Černochová, Mike T
Již
zítra v Praze!

BB M
09 12 2011

Už zítra, v sobotu 10.12., máte jednu z ojedinělých šancí vidět společnou show Vladimira 518, Terezy Černochové a Dj Mike Trafika. Zazní skladby z Vladimirovy desky Gorila vs. Architekt, ale i z Trafikova projektu H.P.T.N., všech desek PSH a samozřejmě i materiál Terezy Černochové. Více o akci v pražském P.M. Clubu naleznete v oficiální tiskové zprávě pořadatele:
V sobotu 10. 12. 2011 vypukne v pražském P.M. Clubu už šestý ročník největší předvánoční motocyklové akce v zemích Českých – MotoMotoParty 2011. Oficiální startovní výstřel zazní v 19.00.

Jako vždy se bude jednat o nabitý večer pro všechny fandy motocyklů, závodníky, významné osobnosti v oboru a veškerá pohodová stvoření. Oficiální start akce nastane v 19.00 hod, ale pro všechny, kteří se budou chtít v klidu věnovat benzínovým hovorům, bude klub otevřen už od pěti. Účast na akci už přislíbili: Jakub Smrž (Effenbert-Liberty Racing WSBK), Matěj Smrž (IDM Superbike) + Fans Of Smrž, Jakub Kornfeil (Moto3), Michal Salač (Superstock 1000), Petr Pilát (Red Bull X-Fighters), Martin Krátký a spousta dalších.

V plánu je welcome drink, DJ Pocoloco, premiéra stuntridingového videa pod dohledem Asociace stuntridingu, taneční módní přehlídka motocyklového oblečení 4SR (můžete se těšit i na něco pikantního), vystoupení rockové kapely K2 (holky s titulem „Naděje Rádia Beat“), hlavní headliner večera DJ Mike Trafik, Vladimir 518 & Tereza Černochová a nakonec DJ Rockstar! Nebude chybět samozřejmě bohatá tombola, jejíž hlavní cenou bude celoroční okruhové ježdění s agenturou Racetrack Service (www.racetrack.cz). Těšit se všichni můžou na další zajímavé ceny od partnerů akce – 4SR, BMW, PP Tuning, Abus, Partsdepot.cz, Shoei, Ready2Race, Lojzo, Sebimoto, Ducati, Bonmoto, KTM-Autonova, Gatta, Maximo a další. Výtěžek z tomboly bude věnován dětem s autismem v rámci benefice Ride for Autism 2012 (www.mcoutdoors.cz).

Oficiální FB event ZDE

MotoMotoParty 2011
Sobota 10.12.2011
P.M. Club, Trojická 10, Praha 2
Start: 19.00
Entry: 190,- (girls in skirt & heels 50,-)

boss