Logo text

KMENY
Předobjednávky dotisku!

B
15 01 2012

Po velkém úspěchu a okamžitém vyprodání přichází dotisk knihy Kmeny. Náklad je opět pouze 1500 kusů a proto ti, kteří chtějí mít svůj výtisk na 100% doma, mají šanci si Kmeny předobjednat. Postup je následující:

Varianta č. 1
Použij složenku České pošty pro převod peněz a pošli 630.- Kč na adresu:
Bigg Boss s.r.o.
Petrská 1426/1
Praha 1
11000

Varianta č.2
Pošli 630.- Kč na číslo účtu 171319569/0600
Zpráva pro příjemce musí obsahovat vaše jméno a adresu pro doručení knihy!
Pro jistotu můžete napsat číslo vašeho mobilního telefonu jako variabilní symbol. Nepovinné!

Částka 630.- Kč obsahuje poštovné i balné. Kniha Vám bude zaslána poštou doporučeně na začátku března.

Bigg Boss a Yinachi vydají na konci února dotisk publikace o současných českých subkulturách. Kniha s názvem KMENY vznikla pod vedením Vladimira 518 a ve fotografiích a textech představí aktuální podobu pražských komunit od hip hopu a hardcore, přes gotiky a neohippies, až po motorkáře, fanoušky tuningu či milovníky japonské popkultury. Jejich vizuální a životní styl mapuje více než tři sta barevných snímků fotografa Tomáše Součka. Kniha KMENY je součástí městských projektů BU2R.

„Cílem KMENŮ je zachytit momentální stav různorodých městských subkultur, které cirkulují kolem sdílených středobodů, jako jsou hudba, móda, hry, umění či závislosti. KMENY umožní čtenáři nahlédnout mezi skupiny lidí, do nichž se běžně nemá šanci podívat, a třeba si ani zatím neuvědomil, že taková společenství vůbec existují,“ říká rapper a výtvarník Vladimir 518.
26 kapitol, 530 stran, formát A4

boss