Logo text

Diskžokej Jirka Brejník
Hell yeah!

08 02 2011

Dobré dopoledne,odpoledne nebo dobrý večer.
Za svůj život barovýho povaleče jsem toho viděl hodně, potkal mnoho krásných i voňavých lidí a většinou nám k tomu všemu někdo hrál. Ale vedle středočeského Diskžokeje Jirky Brejníka blednou jména drtivý většiny protřelých party Dj’s. Než se podíváte na Jiřího krátkou videopozvánku, přečtěte si pár jeho vlastních slov a posuďte skvělou možnost vyšperkování vaší společenské akce jeho přítomností.

“Před dvaceti lety jsem začínal kariéru moderátora a DJ na gramofonových deskách a díky nové době jsem je přestal pouštět, ale neznamená to, že bych je neuznával.
V dnešní době se především specializuji na taneční popové písničky, ve kterých jsem vyrůstal a které Vám mohu díky kompaktním CD diskům zahrát a od-moderovat, a proto se snažím pro Vás vybírat jen ty nejlepší hity.
Společenských akcí, na kterých jsem měl možnost vystupovat, je mnoho a nestačila by mě ani tato prezentace, kterou Vám zde nabízím. V dnešní době působím na několika místech Středočeského kraje, ale pokud budete potřebovat, přijedu za Vámi rád kamkoliv mě pozvete.”

A Jirkovo Motto na závěr!
“V životě je lepší vystupovat po jednom schodě, nežli je vyběhnout po třech nahoru a potom rychle spadnout dolů a začínat od začátku.”

518