Logo text

Město=Médium
Release party - kompletní info!

BB B
19 11 2012

Po loňském úspěchu knížky KMENY vydává letos Bigg Boss další titul s názvem Město = Médium. Ve spolupráci s VŠUP a BU2R vznikla kniha, jejíž hlavní téma se točí okolo vztahu světla a města a jeho svobodnému užívaní k zabydlení veřejného prostoru. Vedle fenoménu městských neonů sledují příběh světla v umění od začátku 20. století až po současnost. V publikaci se tak potkává meziválečná avantgarda s uměním druhé poloviny 20. století, ohněm, lasery, videem i mappingem.
Křest knihy proběhne 30. 11. 2012 v pražském klubu Roxy. Večer bude koncipovaný jako multimediální show, kde se představí řada umělců prezentovaných v knize Město = Médium. Z audiovizuálních formací se vedle Lunchmeatu představí například i projekt Vladimira 518, Davida Vrbíka a Ondřeje Anděry s názvem SPAM, který se specializuje na audiovizuální synchronizaci zvuku a světla. Velký úspěch sklidili tématickým projektem Karel Gott Prager v budově bývalého Národního shromáždění i venkovní projekcí na Novou scénu ND k příležitosti zahájení podzimní divadelní sezony 2010. Z dalších audiovizuálních performancí je nutno zmínit spojení Vj Kolouch & 1a2v1 i Ježíš Táhne Na Berlín & Initi (Macula). V chilloutu budou vrstvit svoje zvukové koláže David Vrbík a Ondřej Sifon Anděra z WWW.
V rámci hudebního programu vystoupí londýnský projekt Edwarda Uptona aka DMX Krew, producenta legendárního labelu Rephlex Records, jehož taneční hudba se pohybuje na hraně old school techna, funku a synthpopu. DMX Krew nebyl na křest knížky Město = Médium pozván náhodou. S labelem Bigg Boss je úzce propojený, podílel se totiž na poslední sólové desce Vladimira 518 “Gorila vs. Architekt”. Doplní ho němečtí Black Red DJs, a další řada českých projektů.

Město = Médium – release party
30. 11. 2012 v klubu Roxy, Dlouhá 33, Praha
Vstup: v předprodeji 120,- v síti Ticketstream, na místě 190,-

DMX Krew (UK)
Black Red Djs (DE) – Magnetic, Porkfour, Usunov
SPAM
Lunchmeat
Kolouch a 1a2v1
Layup

Chill out:
David Vrbík a Ondřej Sifon Anděra
JTNB & Initi
Dj Nerz

!!!FACEBOOK EVENT ZDE!!!

boss