Logo text

Kniha Město=Médium
Máme jí v ruce!

BB B
28 11 2012

Strhávat fólii z nových Bigg Boss produktů je pro nás skutečně slastnej okamžik, je to vykoupení i odměna za náročný měsíce příprav a práce na projektu. S velkou radostí můžeme oznámit, že kniha Město=Médium definitivně spatřila světlo světa a my vám můžeme přinést první fotky jak vypadá. Release party v Roxy proběhne už tento pátek, kniha tam bude samozřejmě k dostání, stejně tak je možné si ji objednat na našem eshopu.

Křest knížky Město = Médium již tento pátek v Roxy!
Netrpělivě očekávaná kniha Město = Médium autorů Vladimira 518, Jana Matouška a Markéty Vinglerové se již tento pátek poprvé představí veřejnosti na stejnojmenném večírku v pražském klubu Roxy. V průběhu večera vystoupí multimediální skupiny Lunchmeat a SPAM (Vladimir 518, David Vrbík), Vj Kolouch, londýnská synthpopová legenda DMX Krew, němečtí Black Red Djs, a další.
Knížka Město=Médium navazuje na úspěšnou spolupráci vydavatelství Bigg Boss a městských projektů BU2R, kdy v loňském roce vydali nečekaně úspěšnou publikaci KMENY. Tentokrát ještě ve spolupráci s VŠUP vložili svou důvěru v projekt, který mapuje vývoj vizuálních podob pražských ulic a veřejných prostor za posledních sto let z pohledu světla – ať už jde o neonové nápisy, pouliční světla, nebo umělecké světelné instalace či projekce. Město autoři vnímají jako médium, prostor k vyjádření. Kniha se už v současné době těší velkému zájmu, proto se vydavatelé rozhodli po loňských zkušenostech, kdy se KMENY vyprodaly během prvního týdne, sprovoznit předobjednávkový systém na eshopu Bigg Boss.

Release party Město = Médium
Klub Roxy, Dlouhá 33, Praha 1
30. 11. 2012 od 20:00
Vstup: 120,- v předprodeji v síti Ticketstream
190,- na místě

FB EVENT NALEZNEŠ ZDE!

boss