Logo text

Top Billin
& Neo Violence
CZ / SK EP

M
17 02 2013

Koncem ledna vyšla dlouho připravovaná kompilace, která si dala za úkol okolnímu světu ukázat, žže i v Čechách a na Slovensku se dělá aktuální taneční muzika.

Kompilace vyšla na finském labelu Top Billin a o selekci tracků a výběr i oslovení producentů se postaral pražský projekt Neo Violence pod vedením DJe dMIT.RY. Osloveno bylo celkem 8 producentů, 4 z Čech a 4 ze Slovenska. Jmenovitě se jedná o Veit B (České Budějovice), side9000 (Litomyšl), Plaza Restaurant (Brno), Dryman (Mělník/Praha), Embryo (Košice) a bratislavští Bad Mojo, Mitewort a Kepikei. ŽŽánrově je kompilace velmi pestrá, o čemž napovídá sám seznam producentů. Jsou v ní prvky uk funky, acid house, techno, bass, electro house a další, ale přitom stále působí konsistentním dojmem a skvěle reflektuje momentální dění na taneční scéně ve světe.

Před vydáním získala tato kompilace mnoho pozitivních ohlasů z různých koutů světa, některé tracky se objevily v mixech a pořadech dosti renomovaných djů. Momentálně je kompilaci možžné zakoupit ve všech hlavním digitálních obchodech jako Top Billin Digital Store, Beatport, Juno, iTunes, Amazon, Traxsource či Trackitdown.

biggboss