Logo text

IDIOT 518
Spuštění předprodeje na křest desky!

BB M
07 05 2013

Informace, že druhá sólová deska Vladimira 518 IDIOT je ve finální fázi realizace, není žádným tajemstvím. Známo je už i přesné datum, kdy deska fyzicky spatří světlo světa. Tím dnem je středa 15. května a hned 9 dní poté, tedy v pátek 24. května, se uskuteční i koncertní křest tohoto projektu v pražském Veletržním paláci.
Kdo si pamatuje dnes již legendární audiovizuální křest alba Gorila vs. Architekt v klubu Roxy, může se i tentokrát těšit na zásadní událost. Možnosti propojení obrazu a zvuku v kvalitní hudební show totiž Vladimir a jeho team použije i pro velkolepý křest v pražském Veletržním paláci. Svůj moderní přístup k stage performanci skládá z ingrediencí jako jsou synchronizovaný světla, zvuk, videoprojekce a laser. To ovšem není jediný bonus plánovaného koncertního provedení nového alba. Místo tradiční sestavy v podobě DJe a raperů, se 518 rozhodl sestavit koncertní band v následujícím složení – Vladimir 518, LA4, Dj Mike Trafik, Adam Koller za bicí soupravou, Matěj Havlíček basa a duo back vokalistek Tutti Frutti.

Vzhledem k omezené kapacitě podzemního sálu ve Veletržním paláci jsou naplánovány dva koncerty na jeden večer!

Dveře se otvírají v 19,00, start prvního koncertu je ve 20,00 a druhá show má stanovený začátek na 22,30. Bigg Boss si v areálu pronajímá jak podzemní sál, tak i velkou chillout zónu orientovanou směrem do ulice Dukelských hrdinů, proto budou mít všichni návštěvníci šanci zůstat na party i ve chvíli, kdy nebudou sledovat koncert.
Mimo hlavní audiovizuální show Vladimira 518 a jeho ansámblu se můžete těšit na velmi nečekaného předskokana, a tím je pravý a nefalšovaný PSH Revival band! V chilloutu se představí několik současných top Djs.

Facebook event zde!

!!!!!!Přímý link na předprodej lístků zde!!!!!!!

boss